20/03/2008 tarihinde yazdığım yazı hakkında öncelikle büyüklerim başta olmak üzere bütün meslektaşlarımdan fikir bekliyorum ben böyle bir çalışma yaparım. ayrıca bir başka konuda cenk abi bu ziyaretçilere sınırlı görüş getirecekti ne oldu. neyse ilgilenen meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
unutmamak gereken bir gerçekki nekadar iyi tanıtım reklam yaparsanız okadar çok kabul görürsünüz. _________________ BARTIN BOEM KURUCUSU
ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
MURAT ŞENGÜL
05448570432
ÇAĞIN BÜRO
SATIŞ DANIŞMANI
Kayıt: 10 Nis 2008 Mesajlar: 8 Cinsiyet: Konum: İst.Üni.OEM öğrencisi
Tarih: Pzr Mar 28, 2010 5:26 pm Mesaj konusu:
BENCE reklam yapılması için, bi birlik olması gerekli.ODA KURULMALI diyeceksiniz ancak bunun kurulması için önce odayı oluşturacak kişileri bir arada toplamak gerekli ve bunun içinde tek bir yerde toplanmak daha sağlıklı olacaktır. Bunun için bu sitenin referans alınmasını öneririm,çünkü OEM'lilere ait en derli-toplu bilgi kaynağı burası gözüküyor internette.
-http://www.facebook.com/group.php?gid=7358082055 linkinde yer alan Facebook'taki OremForum grubunun ismi "orman endüstri mühendisleri odası(oremforum)" olsa daha iyi bir tanıtım yapılabilir ve aramada da bulunabilir <orjinal ismi "orman endüstri mühendisleri odası" >
-Her üniversitede mesleğimizle ilgili öğrenci kulüplerimiz bulunmakta,bunlar yardımıyla hocalarımız,öğrencilerimiz ve üniversiteyi ziyaret eden meslektaşlarımızın (oda-dernek vb kurulana kadar) bu siteye üye olunması önerilmeli.Ne bileyim, afişlerle sitenin tanıtımı yapılması, kariyer günleri vb etkinliklerde 1-2 dk bile olsa forum tanıtılmalıdır.Böylelikle katılım sayısı arttırılabilir.
Katılım sayısı arttırılmasıyla, oda,dernek vb birliklerin kurulması için gerekli çoğunluk sağlanabilir. _________________ Hızır Volkan Görgün
İstanbul Üni. OEM Odun Mekaniği ve Teknolojisi Anabilimdalı Y.Lisans Öğrencisi
Bencede kesinliklee reklam yapılmalı.Bırakın bölümdeki arkadaalrın bu siteyi bilmesiini,okulumuzdaki pek az kişi üniversitemizin sitesini biliyor.O sitede en aktif oem benim.Çoğu kişiyi de ben üye yapıyorum.. _________________ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ-ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ-4
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız