sevgili meslektaşlar bir süredir ayrı kaldık.ben sektörü bir sürelik şartlar gereği uzaktan takip etmekle beraber meslek aşkı her daim içiMde. bana trabzon yada çevresinde çatılık kereste satışı yapan fiyat verebilecek meslektaşlarıma ulaşmak istiyorum.
iyi çalışmalar... _________________ BARTIN BOEM KURUCUSU
ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
MURAT ŞENGÜL
05448570432
ÇAĞIN BÜRO
SATIŞ DANIŞMANI
sevgili meslektaşlarımdan cevap veren yok hayırdır henüz bu sektör de değilsek meslektaşlıktan atılmadık ya ayrıca bana bu konuda yardım olan arkadaşlar olursa dışarıdan da mesleğim ile ilgili pazarlama yapabileceğim. bunun yanında bana kapı firmasıda lazım.
ayrıca önümüzdekidönemlerde istanbulda da bu tarz bir işe girmeyiplanlıyorum. yakında uygulama organizasyonu tarzında bir işletme kurmayı (sermayeyi ayarladıktan hemen sonra) bütün meslektaşlarıma ii çalışmalar... _________________ BARTIN BOEM KURUCUSU
ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
MURAT ŞENGÜL
05448570432
ÇAĞIN BÜRO
SATIŞ DANIŞMANI
teşekkür ederim meslektaşım sen fiyatı yollarsın bizdeanaliz ederiz ona göre tekrar haberleşiriz. sana kolay gelsin _________________ BARTIN BOEM KURUCUSU
ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
MURAT ŞENGÜL
05448570432
ÇAĞIN BÜRO
SATIŞ DANIŞMANI
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız