Katılımlardan belli olmuyor mu?... _________________ Sami DARTAR
Orman Endüstri Yüksek Mühendisi (İ. Ü.)
ORMA Orman Mahsulleri İntegre San. ve Tic. A. Ş.
Telefon:0-212-288 27 20 Faks:0-212-288 20 35
Gsm:0-532-297 29 11 sami.dartar@orma.com.tr
Kayıt: 04 Eyl 2007 Mesajlar: 2187 Cinsiyet: Konum: Satış ve Pazarlama Bölge Müdürü
Tarih: Cum Ksm 21, 2008 4:45 pm Mesaj konusu: Sorun hepimizin sorunu arkadaşlar...
Teşekkürler... _________________ Sami DARTAR
Orman Endüstri Yüksek Mühendisi (İ. Ü.)
ORMA Orman Mahsulleri İntegre San. ve Tic. A. Ş.
Telefon:0-212-288 27 20 Faks:0-212-288 20 35
Gsm:0-532-297 29 11 sami.dartar@orma.com.tr
ARKADAŞLAR, KOLAY GELSİN
ODA NASIL KURULACAK? NELER YAPILMALI? BAŞLIĞININ ALTINDA BİRKAÇ KELİME BULDUM. HALA SORUNUN CEVABI YOK ANLAŞILAN. BİRBİRİMİZE CESARET VERMEK ELBETTE DOĞRU FAKAT SAVAŞLAR GAZ VERMEKLE KAZANILMAZ. VE EN ÖNEMLİSİ YÖNETİCİ OLAN VEYA OLMAYA ADAY OLAN (10 SENESİNİ DOLDURMAYANLAR ERKEN RÜYAYA YATMASIN) HERKES BİLİR Kİ; İNSANLARI MOTİVE ETMEK, CESARETLENDİRMEK HER NE KADAR BİR FAKTÖR SE, İŞİ BİLMEK, İŞE KATILMAK, EKİP OLMAK BAMBAŞKA BİR FAKTÖR.
ASLANLAR GİBİ (İLLE DE CİMBOMLU OLMAK GEREKMİYOR...) SİZLER MORALLERİNİZİ AYAKTA TUTARKEN BİR DE MAKİNA MÜHENDİSLERİNİN (ÖRNEĞİN) MESLEK KANUNUNU VE YÖNETMELİKLERİNİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.
ŞİMDİLİK BU KADAR..
BOLCA GÖRÜŞECEĞİZ.
İYİ GÜNLER.. _________________ ORM. END. YÜK. MÜH.METİN KAHVECİ (1986)
karar geç verilemdi de katılım tam anlamıyla sağlanamadı bence
bir de şu oda kurulmasını istemeyen orman endüstri mühendisleri yok mu
insan sinir oluyor onlara!!!!!!!!!
istememelerinin ne gibi bir sebebi olabilir ki? çok ilginç..
oda kurulumunda adamlar kendi isimlerini yazıor .baskaları o isimleri goruyor ben bu olusumun icinde olmama ragmen benim adım nıye yok diyor.butun sorun burdan cıkıor zaten .kımın kurdugunu veya yonettigi onemli ama arka planda kimin isminin oldugu pek onemli deıl .onemli olan odanın stratejisi ,misyonu ,vizyonu ,calısmaları ,orman endustri piyasası icin neler yapabılırız demeleridir bence ...ama 2 mayısta toplantı yapıldı son aldıgım bılgılere gore tum bu sorunların asıldıgı sadece ufak puruzlerın gıderılmeye calısıldıgı acıklandı .. yanlız hala net birsey yok ortada..... _________________ hüseyin Dalkılıç huseyin_dalkilic@windowslive.com
ZKÜ B.O.F ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
3.SINIF
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız