Öncelikle bu siteyi kurup bu kadar aktif hale getiren başta Hakan abi ve diğer arkadaşlara teşekür ediyorum. Bu kadar emeğin sonucu olucaktır elbette, bu mesleğe gönül veren her arkadaşımın dile getirdiği gibi birlik oluşturmamız şart, buradaki arkadaşların hepsi zaten bunun farkında. Burada ki en güzel şey, az sayıda üniversitede Orman Endüstri Mühendisliği var hepimiz dağık ve azınlığız, burada hepimiz bir araya gelebildik ve dahada gelebileceğiz, bu ulvi görevi üstlenen herkese minnettarım çünkü mesleğim için her türlü savaşı vermeye hazırım. Sizlerle güç oluşturmak istiyorum, başarıcağımıza da inanıyorum. Amacımız sektörün, Orman Endüstri Mühendislerine ihtayacı olduğunu kabul ettirmektir. En son Balta limanındaki yemekte bir araya gelebilmiştim sizlerle. Bir daha ki buluşmamız buradan da anlaşılıyor ki daha güçlü olucaktır.
Merhabalar herkezee..
Düşüncelerini paylaşan herkeze teşekkür ediyorum..
Ben daha Orman Endüstri Mühendisliğinde 1. sınıftayım bu sene başladım bu koşuşturmacaya.. ama geç kalmamak için biraz arkadaşlarımdan fazla içine girdim.. Hakan Bey'le görüştüm fikirlerini dinledim yapmam gerekenleri az çok kafamda oturtmaya başladım. Ben daha yeni yeni sizlerin içine girerken bile etrafımda gördüğüm bananecilikten korkmaya başladım. Çünkü gün gelip ben bu mesleği yapmadığımı görmek istemiyorum çünkü gün gelip ben 'Orman Endüstri Mühendisi de kimdir?' cümlesini duymak istemiyorum. Belki çok erken girdim bu koşuşturmacaya ama bence en doğru zamanda girdim çünkü bir binayı dikerken bile temelinden başlarsınız. Oda kurulması için uğraşıoruz. Bunu kulak arkası eden kişilere sormak istiyorum; bunun iş hayatınız boyunca size sağlıcağı rahatlığın farkındamısınız? 1 kişi belkide çok fazla şey deiştirebilir.. Ben arkadaşıma söledim girsin diye o gelmedi diyenler vardır. Arkadaşını nedn tutup kolundan bilinçlendirmiyorsun... Belki bazı kişiler diyordur 'bizden geçti artık!' peki ya arkanızdan gelenler? sizin yolunuzda devam etmek isteyenler? Ben kendi adıma söliyim ben mesleğimi çok ama çok seviyorum daha 1. sınıfta ben bunu sölüyorum evet belki ilerde yeter diceğim zamanlar olucaktır ama yılmıcam son gayret noktama kadar devam edicem bu meslekte...
Büyüklerim sizlerden rica ediyorum ben bu 4 seneyi okuduktan sora mesleğimden başka bi iş yapmak istemiyorum.. Herkezden biraz duyarlılık biraz sorumluluk bekliyorum...
Hakan Bey'e de çok teşekkür ediyorum..
Ben büyüklerimin paçasını asla bırakmıcam.. Ben bu mesleğin paçasını asla bırakmıcam...
1. sınıfta bu bilincte olman cok güzel. biz mezun lmak üzere olan arkadaslarımıza bile bunu anlatmakta zorlanıyoruz. hevesini kaybetme cünkü karsına cok heves kırıcı seyler cıkacak. biz ideallerimiz dogrultusunda ilerlemeye calısıyoruz ama cok zor inanki. benim kendi sınıfımdaki arkadaslarım arkamdan konusuyo. bana bu kulüpte senin ne cıkarın diyen bile var. gerisini sen anla. ama mesleginin değerini bil cünkü cok değerli bi meslek... _________________ İ.Emrah KALYON
ZKÜ-BOF
ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİGİ
BİLİM KLÜBÜ (BOEM) BAŞKANI
galleon aynısını banada diorlar her toplantılarımıza giderken sölenenler aynıları ne işin var boş yere zaman öldürüorsun diiorlar.. bence yanılıorlar.. hevesimin kırılmaması için uğraşıorum... asslında hevesimi kırıcak şeleri az çok anlatıyor etrafımdakiler yavaş yvaş o hevesimi kırıcak şelere karşı önlemimi almaya başlıyorum. ama kolay kolay yılmam ben çünkü seviyorum içinde bulunduğum ortamı.
yılmaman sevindirici. Seninde anladığın üzere asıl sorun bizim kendi içimizde. yani bizim bolümün tanıtım eksikliği var odamız yok vs... Bizim en büyük sorunumuz bilinçsiz orman endüstri mühendisleri ve ögrencileri. zaten bilinç olsa diğer sorunlar kolaylıkla halledilir _________________ İ.Emrah KALYON
ZKÜ-BOF
ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİGİ
BİLİM KLÜBÜ (BOEM) BAŞKANI
Kayıt: 21 Mar 2008 Mesajlar: 3 Cinsiyet: Konum: KTÜ ORMAN END. MÜH.
Tarih: Prş Ekm 23, 2008 10:35 am Mesaj konusu:
herkese merhaba
ben karadeniz teknik üniversitesi 2. sınıf ögrencisiyim.. bize gecen yıl üst sınıflardan ögrenciler gelip orman endüstri müh. odası kurmak için isim e-posta ve imzalarımızı aldılar.. bizleri bu foruma üye edeceklerini söylediler.. ben ve birçok arkadaşım bu foruma üye olmanın oldukça faydalı olacagına inanıyorduk.. belli bir süre sonra bana gelen e-posta da: kayıt olmak için son gün su zamandır bu zamana kadar bize dönmeniz durumunda kayıt işleminiz gerçekleşecektir gibi bir yazı wardı.. ben ve arkadaşlarım gerçekten bu foruma üye olmak istiyorduk ama e-posta çok yetersizdi.. çünkü foruma üye olabilmek için bir dawetiye kodu gerekiyordu.. bize dawetiye gelmemişti.. ben sonradan üst sınıftan bir arkadaşımı internette gördügümden dolayı çok şanslıyım.. tam son günde ondan bir dawetiye aldım ve ancak o şekilde üye olabildim.. benim burda söylemek istedigim bu foruma üye olmak isteyen birçok orman endüstri mühendisliğini okuyan arkadaşımız war.. ama malesef onları dawetiye gelmediginden dolayı üye olamıyorlar.. burda üst sınıfların sizinle bağlantılarında bir problem oluşmuş olabilir.. bana gelen e-posta yetersizdi.. bu e-posta dan üye olamıyordum.. eger üye sayımızı arttırmak ve bu forumda birçok bilgiyi paylaşmak istiyorsak bu foruma üye olmak isteyen arkadaşlarımıza üyelik konusunda daha fazla kolaylık saglayabilmeliyiz.. bu forumda biz orman endüstri mühendisleriyle ilgili birçok farklı alanda çok çeşitli bilgiler paylaşabileceğimize inanıyorum..
biraz fazla yazdıgım için kusuruma bakmayın.. herkese başarılar ve sewgilerimle..
Saygıdeğer arkadaşım;
Öncelikle aramıza hoş geldin. Forumumuz phpBB yazılımı oldugundan ve bir dönem birsürü boot kullanıcılar adult içeriki mesajlar göndermeye başladı. Forumumuzda davetiye sisteminin kullanılmasıyla bir nevi bunun önüne geçtik.
Forumumuzun başında da belirtildiği gibi Hakan Bey'e mail yolu ile ulaşırsanız 1-2 gün içinde davetiyeni ulaştırabileceğine inanıyorum.
Şimdi benim elimde 5 davetiye var istersen bunu dağıtabilirim. Her davetli 15 kişi davet edebileceğinden 75+5=80 kişi kazandırmış oluruz. Ben olaya böyle bakıyorum.
Günde birkaç kez maillerimi kontrol ediyorum mail ile ulaşırsan SEVE SEVE yardımcı olurum....
Tarih: Sal Ekm 28, 2008 7:53 am Mesaj konusu: merhaba
Ömer Kardeşim Hassasiyetine teşekkür ederim.Sana 500 davetiye hakkı verdim ben davetiyelere yetişemediğim için bazı aksamalar oluyor kusurabakmayın.Davetiye hakkı biten arkadaşlar lütfen bildirsinler hemen yardımcı olalım. _________________ info@dekoraturk.com
0532 4009992 begin_of_the_skype_highlighting 0532 4009992 end_of_the_skype_highlighting
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR. FORUMA ÜYE OLALI ZANNEDERİM 3-5 AY OLDU. BU SÜRE ZARFINDA ARA SIRA İNCELEMEK VE İZLEMEK OLDU GENELDE YAPTIĞIM. HAKAN BEYİN FUAR SONRASI YAPTIĞI DEĞERLENDİRMEYİ OKUDUĞUMDA 1986 LARDAN BERİ BAŞLAYAN VE BİR TÜRLÜ BİTMEYEN HEYECENIM DEPREŞTİ.
HAKAN BEY, ÖZELLİKLE SİZE SÖZÜM: ÇOK FAZLA MORALİNİZ BOZULMASIN. OLGUNLAŞMAYAN MEYVA DÜŞMEZ. EĞER DÜŞTÜ İSE ZATEN OLGUN DEĞİLDİR. ARKADAŞLARIMIZIN ÇOĞU BİLMEZ. BU YOLLARDA AZ EMEK HARCAMADIK. BUGÜN SONUCUNU ALMADIĞIMIZI DÜŞÜNSEK BİLE BU YOLDA DİZİLEN TAŞLARDIR BUNLAR....
MESLEKDAŞLARIMA DA; HAKAN BEYİN BAHSETTİĞİ GİBİ BİRLİK VE İLETİŞİM İÇİNDE OLMAMIZI TAVSİYE EDİYORUM.
BİR ARKADAŞIMIZ YAZMIŞ SOMUT OLARAK NE YAPACAĞIZ DİYE. SOMUT OLARAK YAPACAKLARIMIZI HAKAN BEYİN DE DAHİL OLDUĞU GRUBUMUZUN GENEL YAPILANMA TOPLANTILARILAR HAKKINDA SİZLERE YİNE BU KANALDAN BİLDİRİLECEKTİR. FAKAT EN ÖNEMLİ HUSUS ŞUDU. OTURUP BEKLEME YERİNE ÖZELLİKLE BU BİLGİ ÇAĞINDA ODA, MESLEK, MESLEK KANUNU, MESLEKİ SORUMLULUK, MESLEĞİN GEÇMİŞİ GİBİ KONULARDA ARKADAŞLARIMIZIN BİLGİLERİNİ ARTIRMALARIDIR. BU BİLGİLERE YİNE AYNI PLAN DAHİLİNDE İHTİYAÇ OLACAKTIR.
YİNE GÖRÜŞMEK ÜZERE
ORMEN ENDÜSTRİ YÜKSEK MÜHENDİSİ METİN KAHVECİ (1986)
NOT: GENEL OLARAK SİTEDE KULLANILAN İSİMLERİN ŞEKLİNİ BEĞENMİYORUM. YARI İNGİLİZCE, YARI ÇİNCE. İSMİNİ BELİRTMEKTEN ÇEKİNENİN OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM, NE DERSİNİZ?
AYRICA MESLEK BİRLİKTELİĞİ İÇİN BİR ARADA BULUNDUĞUMUZ BU ORTAMDA BAZI GEREKSİZ EKLENTİLER (ONURSAL BAŞKAN, ASLAN PARÇASI ... ) BİRAZ HAFİF KAÇIYOR GİBİ... _________________ ORM. END. YÜK. MÜH.METİN KAHVECİ (1986)
Bizim burada bir klüp kuruldu eğer bir şekilde insanları ikna edersek buraya üye olmalarını resmen isteyeceyim ama şunu unutmayalım çağımız bilgisayar çağı olmasına ragmen bir çok öğrenci oyun aracı olarak görüyor. bunun önüne nasıl geçilir bilmiyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız